MIKÄ ON W&T COMEDY?

Tuotamme erilaisia stand up –tapahtumia ympäri maata. Järjestämme ammattikoomikon esimerkiksi yrityksen tai yhdistyksen pikkujouluihin, virkistyspäiviin, tyky-päivään, asiakastilaisuuteen tai seminaariin. Meidän kauttamme voi myös tilata stand up -ohjelmaa yksityistilaisuuksiin, kuten esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin tai häihin. Myös ravintolat ja teatterit voivat tilata huippuesityksiä kauttamme. Meiltä löytyy tarpeen mukaan niin suomen, ruotsin kuin englanninkielisiäkin esiintyjiä. Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!

Kiitos, viestisi on lähetetty

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Muutamia asioita, jotka tulee ottaa huomioon kun suunnittelet stand up -esityksen tilaamista:

Vaikka stand up koostuu pienistä elementeistä ja on sikäli helppo järjestää, on esitystä varten huomioitava muutama tärkeä asia. Tällöin koomikko saa keskittyä tärkeimpään eli yleisön viihdyttämiseen!

Äänentoistolaitteet
Mikrofoni on koomikolle tärkeä työväline. Esiintymispaikalta tulisikin löytyä puhumiseen soveltuvat äänentoistolaitteet (ja kapulamikrofoni sekä mikkiständi) ja mieluiten myös niistä vastaava henkilö. Kaikkien tulee luonnollisesti kuulla esitys hyvin!

Valaistus
Esityksen kannalta on tärkeää, että yleisö näkee koomikon ja hänen kasvojensa ilmeet hyvin. Esiintyjään onkin hyvä kohdistaa enemmän valoa kuin yleisöön eikä esiintyjän paikka ole tilan pimeimmässä nurkassa. Paras vaihtoehto on värittömät spottivalot, kun taas diskovalot ja -pallot on huonoin vaihtoehto.

Esiintymistila
Esiintyjä ei aina välttämättä tarvitse lavaa. Tärkeintä on, että esiintyjä näkyy ja kuuluu hyvin kaikille, ja että hän esiintyy lähellä yleisöä. Koomikon ja yleisön välissä ei saa olla kaiteita, aitoja, suurta tyhjää tilaa tai muita erottavia tekijöitä. Näin esiintyjä saa hyvän kontaktin yleisöön. On myös tärkeää, että kaikilla olisi istumapaikka esityksen aikana.

Ikäraja
Stand up -komiikka ei ole lapsille sopivaa viihdettä. Suosituksemme ikärajaksi on K-16. Pyydämmekin huomioimaan tämän tilaisuuksissa, joissa usein on paljon lapsia, kuten häät ja syntymäpäivät, jolloin lapsille on hyvä keksiä vaihtoehtoista ohjelmaa.

Tilaa uutiskirje