MIKÄ ON W&T COMEDY?

W&T Comedy tuottaa erilaisia stand-up ja viihde -tapahtumia ympäri maata. Järjestämme ammattikoomikon ja maan parasta stand up -komiikkaa, drag-viihdettä tai ripauksen taikuutta esimerkiksi yrityksen tai yhdistyksen pikkujouluihin, virkistyspäiviin, tyky-päivään, asiakastilaisuuteen tai seminaariin niin livenä kuin online-stiiminäkin. Katsomme asiakkaan kanssa aina yhdessä juuri heille sopivan kokonaisuuden, mikä takaa onnistuneen illan.

Meidän kauttamme voi myös tilata naurattavan hauskaa ohjelmaa yksityistilaisuuksiin, kuten esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin tai häihin. Myös ravintolat ja teatterit voivat tilata huippuesityksiä kauttamme. Meiltä löytyy tarpeen mukaan niin suomen-, ruotsin- kuin englanninkielisiäkin esiintyjiä. Luvassa on siis iloa ja naurua tapahtuman jälkeenkin. Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!

Lähetä tietosi ja pyydä tarjous esiintyjästä alla olevalla lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!  LiveOnline

  Jos Yhteydenottolomake ei jostain syystä lähde, laita sähköpostia. 

  Muutamia asioita, jotka tulee ottaa huomioon kun suunnittelet stand up -esityksen tilaamista:

  Vaikka stand up koostuu pienistä elementeistä ja on sikäli helppo järjestää, on esitystä varten huomioitava muutama tärkeä asia. Tällöin koomikko saa keskittyä tärkeimpään eli yleisön viihdyttämiseen!

  Äänentoistolaitteet
  Mikrofoni on koomikolle tärkeä työväline. Esiintymispaikalta tulisikin löytyä puhumiseen soveltuvat äänentoistolaitteet (ja kapulamikrofoni sekä mikkiständi) ja mieluiten myös niistä vastaava henkilö. Kaikkien tulee luonnollisesti kuulla esitys hyvin!

  Valaistus
  Esityksen kannalta on tärkeää, että yleisö näkee koomikon ja hänen kasvojensa ilmeet hyvin. Esiintyjään onkin hyvä kohdistaa enemmän valoa kuin yleisöön eikä esiintyjän paikka ole tilan pimeimmässä nurkassa. Paras vaihtoehto on värittömät spottivalot, kun taas diskovalot ja -pallot on huonoin vaihtoehto.

  Esiintymistila
  Esiintyjä ei aina välttämättä tarvitse lavaa. Tärkeintä on, että esiintyjä näkyy ja kuuluu hyvin kaikille, ja että hän esiintyy lähellä yleisöä. Koomikon ja yleisön välissä ei saa olla kaiteita, aitoja, suurta tyhjää tilaa tai muita erottavia tekijöitä. Näin esiintyjä saa hyvän kontaktin yleisöön. On myös tärkeää, että kaikilla olisi istumapaikka esityksen aikana.

  Ikäraja
  Stand up -komiikka ei ole lapsille sopivaa viihdettä. Suosituksemme ikärajaksi on K-16. Pyydämmekin huomioimaan tämän tilaisuuksissa, joissa usein on paljon lapsia, kuten häät ja syntymäpäivät, jolloin lapsille on hyvä keksiä vaihtoehtoista ohjelmaa.

  Peruutus

  Asiakas voi peruuttaa esityksen ilman erityistä syytä seuraavasti: (i) viimeistään 45 vuorokautta ennen esityksen alkua ilman minkäänlaista korvausvelvollisuutta; (ii) myöhemmin kuin 45 vuorokautta mutta viimeistään 30 vuorokautta ennen esityksen alkua maksamalla 50% esityksen kokonaishinnasta; ja (iii) jos esitys peruutetaan myöhemmin kuin 30 vuorokautta ennen esityksen alkua, palveluntarjoajalla on oikeus periä asiakkaalta esityksestä sovittu kokonaishinta. Peruuttaminen on tehtävä kirjallisesti.

  Force Majeure

  Siinä tapauksessa, että jompikumpi sopijapuoli joutuu perumaan esityksen syystä, joka on sopijapuolen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella, esimerkiksi viranomaisen toiminta tai päätös, muuttunut lainsäädäntö, luonnonmullistus, mellakka, lakko, työsulku tai muu vastaava työriita tai muu vastaava tapahtuma, sopijapuoli on vapautettu velvoitteistaan ilman minkäänlaista korvausvelvollisuutta.

   

  Tilaa uutiskirje