Stand Up, Turku! -komiikkafestivaali 15-v juhlavuosi!

Ihmeiden aika on täällä ja vihdoin pääsemme nauramaan yhdessä ja samalla juhlimaan Stand Up, Turku! -komiikkafestivaalien synttäreitä! Suomalaisen komiikan parhaimmisto saapuu Turkuun jo 15.kertaa. Yli 30 koomikkoa kolmen päivän aikana. Jokaisen huumormaulle on varmasti omat mausteensa tarjolla. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä, jotta voimme taata katsojien terveysturvallisen naurukimaran. Toimi siis nopiaan ja takaa paikkasi Turun hauskimpaan viikonloppuun!

Esityksessä noudatetaan viranomaisten suosituksia ja määräyksiä. Lipunostaja sitoutuu mahdolliseen koronapassiin ja maskipakkoon.

Liput takataskuun tai jääkaapin oveen talteen:

Lippupiste: Osta liput täältä!

-Kaupunginteatteri 28/26/19€
-Linnateatteri 32/27€
-Teatro-sali 29/26€
-Logomo-sali 36/32€

Alemmat hinnat eläk, opisk, työtön, varusm. Hinnat sisältävät palvelumaksun. Oikeudet muutoksiin pidätetään.  

Pe 6.5.2022 klo 18:00
Logomo Teatro-Sali
Ali Ihmemaassa 2.0 -Ali Jahangiri

“Ali Ihmemaassa 2.0.” on Ali Jahangirin uusi koko illan stand up -komedia esitys, joka sukeltaa syvälle ihmeellisen kauniiseen maahan, jota tunnetaan nimellä Suomi. Esityksessä Ali raottaa raikkaalla tavalla oman historiikkinsa ja samalla kutsuu katsojan mielenkiintoiselle seikkailulle 90-luvulta tähän päivään.”

6.5.2022 klo 20:30
Logomo, Teatro-sali
Jukka Lindström – Välihuuto

”Noin viikon uutisista tutun Jukka Lindströmin stand up -esitys Välihuuto on hauska ja henkilökohtainen yhteenveto populismin, setämiesten ja ilmastoahdistuksen aikakaudesta. Lindström oli pitkään tv-satiirikko, joka kärjisti, vitsaili ja meuhkasi politiikasta. Mutta mikä on koomikon tehtävä nyt, kun poliitikot hoitavat kärjistämisen itse ja eduskunnan istunnotkin menevät meuhkaamiseksi? Välihuuto on stand up -koomikon epätoivoinen yritys parantaa suomalaista yhteiskunnallista keskustelua. Lopputulos on todennäköisesti naurettava.”

PE 7.10.2022 klo 19
Linnateatteri:
Matti Patronen, Anitta Ahonen, André Wickström, Anders Helenius ja Riku Sottinen.

LA 8.10.2022 klo 19
Linnateatteri
Ilari Johansson, Antti Haapala, Iikka Kivi, Anna Rimpelä ja Ursula Herlin

TO 20.10.2022 klo 18:30
Turun Kaupunginteatteri
Avajaisshow: Niko Kivelä, Sami Hedberg

PE 21.10.2022 klo 18:00
Turun Kaupunginteatteri: Tommi Mujunen, Kaisa Pylkkänen, Matti Paalanen, Jack Björklund

PE 21.10.2022 klo 20:15
Turun Kaupunginteatteri: Täl puol jokke? Tomi & Heikki show:
Ilta tuo huumorintäyteisen katsauksen turkulaisuuden ytimeen. Luvassa on stand upia elämästä, arjesta ja Turusta. Tietysti Tomin ja Heikin tyyliin! Nappaa siis ystäväsi kainaloon ja suuntaa eturiviin. Esiintyjinä Tomi Haustola ja Heikki Vilja.

LA 22.10.2022 klo 18
Turun kaupunginteatteri:
Lasse Oikarinen, Johanna Tohni, Illusia Sarvas, Ali Jahangiri

LA 22.10.2022 klo 20:15
Turun kaupunginteatteri
Mustan huumorin ilta:

Maailman onnellisimman kansan huumorisydämet ovat mustia, kuin marraskuiset valtatiet. Tässä illassa mennään huumorissa syvälle sinne mustimpaan sopukkaan ja nauretaan asioille, jotka takaavat paikan sinne alimmalle ritilälle alakerran herran kartanoon. Tässä illassa on lupa nauraa aivan kaikelle! Esiintyjinä Tommi Ylimäinen, Eero Corso, Robert Petterson ja Inka Valima (korvaa Ursula Herlinin).

PE 3.2.2023 klo 20:00
Logomo-sali
Heli Sutela, Jaakko Saariluoma, Teemu Vesterinen, Mikko Vaismaa, Eeva Vekki ja Tommi Ylimäinen

LA 4.2.2023 klo 20:00
Logomo -sali
André Wickström, Jukka Lindström, Krisse Salminen, Mika Eirtovaara, Ilari Johansson ja Ida Grönlund 


Kellonaika on esityksen alkamisaika. Saavuthan ajoissa paikalle! Paikkakohtaiset mahdolliset eteispalvelumaksut ovat voimassa myös festivaalin aikana. Oikeudet muutoksiin pidätetään.  

 

Tilaa uutiskirje