Online ja stream- Stand Up keikat

W&T Comedy tarjoaa myös online eli stream-keikkoja yritysten ja yksityishenkilöiden netissä tapahtuviin konferensseihin, palavereihin ja muihin tilaisuuksiin. Korona-aikana toimivaksi konsepteiksi testatut stand up keikat tuovat mukavan lisämausteen ja potkun verkkotapahtumaasi. Moni työnantaja onkin palkinnut työntekijänsä ammattikoomikon kevennyksellä etätyöskentelyn keskellä.

Virtuaalikeikkoja erikseen ja yhdessä tekevät koomikkomme:

Heikki Vilja (suomeksi)

Tomi Haustola (suomeksi)

André Wickström (suomi, ruotsi ja englanti)

Paul Westlake (suomi ja englanti)

Teemu Vesterinen (suomeksi)

Normaalien stand up keikkojen lisäksi tarjoamme räätälöityjä kokonaisuuksia:

Heikki ja Tomi Show

Tomi ja Heikki ovat tv:stä tuttuja Stand up -koomikkoja, jotka tarjoavat teille ainutlaatuisen ja räätälöidyn komedia-streamshown. Esitys yhdistää perinteisen stand upin ja modernin teknologian omaksi showkseen. Hyödyntäen molempien mahdollisuuksia uudella tavalla. Koomikot tutustuvat yritykseen ja rakentavat esityksen juuri tilaisuudelle sopivaksi. Keikkapaikkana voi olla vaikka yrityksenne toimisto, jolloin esiintyjät yllättävät etätyöntekijät olemalla heidän työpaikallaan.

Paul Westlake – virtually

Paul is British and Finnish, holding gigs in Finnish, English or both at the same time. He is used to performing in front of international or Finnish audiences, specializing in business or academic seminars and celebrations. Originally a teacher and author, he offers humorous and intelligent insights into the human condition. He has appeared on TV, radio and the occasional desk top. Ideal for people who want silly but safe humour.

Setin pituus on n. 20-30min. Virtuaalikeikan olosuhteet vaikuttavat hiukan kestoon. Olosuhteisiin vaikuttavat yleisön ja koomikon vuorovaikutus, tekniikka ja internetin toimiminen.

Teemu Vesterisen etäkeikat

Teemu tekee kuopiolaisesta studiosta käsin tuottajansa Sampon kanssa tilaajalle personoituja ja teknisesti korkeatasoisia etäkeikkoja. Keikat tehdään suorana lähetyksenä Teemun Youtube-kanavalla, johon keikka jää tilaajan katseltavaksi kuukaudeksi (1kk) jälkikäteen.

Personointi tarkoittaa sitä, että lähetykseen tehdään esim. Teemun kuvan, yrityksen logon ja tekstin avulla alku- ja lopputekstejä tai muita efektejä.

Keikat tehdään ammattimaisella äänen- ja kuvanlaadulla niin, että tilaajalle lähetetään hyvissä ajoin etukäteen yksityinen linkki, jonka takaa keikan yleisöksi pääsee.

Pyydä tarjous, niin suunnitellaan yhdessä teidän väelle sopiva kokonaisuus!

Tilaa koomikko!

Tilaa uutiskirje