Online ja stream- Stand Up keikat

W&T Comedy tarjoaa myös online eli stream-keikkoja yritysten ja yksityishenkilöiden netissä tapahtuviin konferensseihin, palavereihin ja muihin tilaisuuksiin. Korona-aikana toimivaksi konsepteiksi testatut stand up keikat tuovat mukavan lisämausteen ja potkun verkkotapahtumaasi. Moni työnantaja onkin palkinnut työntekijänsä ammattikoomikon kevennyksellä etätyöskentelyn keskellä.

Virtuaalikeikkoja erikseen ja yhdessä tekevät koomikkomme:

Ismo Leikola (suomeksi ja englanniksi)

Heikki Vilja (suomeksi)

Tomi Haustola (suomeksi)

André Wickström (suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi)

Paul Westlake (suomeksi ja englanniksi)

Teemu Vesterinen (suomeksi)

 

Normaalien stand up keikkojen lisäksi tarjoamme räätälöityjä kokonaisuuksia:

Heikki ja Tomi Show

Tomi ja Heikki ovat tv:stä tuttuja Stand up -koomikkoja, jotka tarjoavat teille ainutlaatuisen ja räätälöidyn komedia-streamshown. Esitys yhdistää perinteisen stand upin ja modernin teknologian omaksi showkseen. Hyödyntäen molempien mahdollisuuksia uudella tavalla. Koomikot tutustuvat yritykseen ja rakentavat esityksen juuri tilaisuudelle sopivaksi. Keikkapaikkana voi olla vaikka yrityksenne toimisto, jolloin esiintyjät yllättävät etätyöntekijät olemalla heidän työpaikallaan.

Paul Westlake – virtually

Paul is British and Finnish, holding gigs in Finnish, English or both at the same time. He is used to performing in front of international or Finnish audiences, specializing in business or academic seminars and celebrations. Originally a teacher and author, he offers humorous and intelligent insights into the human condition. He has appeared on TV, radio and the occasional desk top. Ideal for people who want silly but safe humour.

Setin pituus on n. 20-30min. Virtuaalikeikan olosuhteet vaikuttavat hiukan kestoon. Olosuhteisiin vaikuttavat yleisön ja koomikon vuorovaikutus, tekniikka ja internetin toimiminen.

Teemu Vesterisen etäkeikat

Teemu tekee kuopiolaisesta studiosta käsin tuottajansa Sampon kanssa tilaajalle personoituja ja teknisesti korkeatasoisia etäkeikkoja. Keikat tehdään suorana lähetyksenä Teemun Youtube-kanavalla, johon keikka jää tilaajan katseltavaksi kuukaudeksi (1kk) jälkikäteen.

Personointi tarkoittaa sitä, että lähetykseen tehdään esim. Teemun kuvan, yrityksen logon ja tekstin avulla alku- ja lopputekstejä tai muita efektejä.

Keikat tehdään ammattimaisella äänen- ja kuvanlaadulla niin, että tilaajalle lähetetään hyvissä ajoin etukäteen yksityinen linkki, jonka takaa keikan yleisöksi pääsee.

Pyydä tarjous, niin suunnitellaan yhdessä teidän väelle sopiva kokonaisuus!

Jack Björklund Stream

Jack Björklund tarjoaa suoran lähetyksen omasta kotitoimistostan teidän kotitoimistolle, olipa kyseessä kick off:it, pikkujoulut tai etäpalaverin loppukevennys. Jacke tarjoilee rautaista standuppia vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Mahtava piriste etäkokouksiin.

Ismo Leikola Online

Ismo Leikola ei ole suotta maailman hauskin ihminen. Ismon huumorista voi nauttia nyt myös  etäkeikkojen välityksellä! Ismo Leikola tuo maailmanluokan piristystä mm. yritysten tiimipäiviin, palaverihin tai etävirkistyspäiviin.

Divet Show Online

Divet Show on viihdyttänyt yritysjuhlissa jo 15 vuoden ajan. Tämä piristysruiske on ollut erittäin suosittu erilaisissa firmojen päivä- ja iltajuhlissa. Kutsu palaveriisi yllätyksenä maailman kovimmat tähdet kultakurkku Celine Dionista juhlamielellä olevaan Amy Winehouseen tai energisestä Antti Tuiskusta vähäpukeiseen Katri Helenaan!

Eeva Vekki Online

YLE:n Noin Viikon Studiosta tuttu koomikko Eeva Vekki nauraa paitsi itselleen myös maailmalle, ilmiöille ja elämälle. Tarkkanäköinen Eeva huomaa maailman kummallisuudet ja osaa kertoa niistä hersyvän samaistuttavasti yleisölle. Eevan online-show sopii loistavaksi kevennykseksi niin tiimipäiviin, palavereihin kuin etäpikkujouluihin.

Tilaa koomikko!

Tilaa uutiskirje